Jump to content

Faqja kryesore

From Wikimania 2012 • Washington, D.C., USA
This page is a translated version of the page Main Page and the translation is 28% complete.
Outdated translations are marked like this.

Bashkohu me ne për tu takuar me ekspertë, entuziastë e me ata që janë kuriozë, në një qendër kulturore, akademike dhe teknologjike.
Angazhohu në konferencën zyrtare të përvitshme të Wikipedias dhe projekteve të tjera të Fondacionit Wikimedia.
Shijo botën ku çdo qënie njerëzore është e lirë të ndajë dijen me të tejrët.

  • Join us for a gathering of experts, enthusiasts, and those who are just curious, in a center of academia, culture, and technology.
  • Engage at the official annual conference of Wikipedia and other Wikimedia projects.
  • Relish a world in which every single human being can freely share in the sum of all knowledge.

Send Feedback to share your thoughts on Wikimania!
Photos of Wikimania on Commons!
Videos of Wikimania on Youtube!

 
 

Wikimania është konferencë ndërkombëtare e përvitshme e komunitetit Wikimedia. Wikimania lejon komunitetin dhe publikun e gjerë të mësojnë dhe të ndajnë përvojën e tyre në lidhje me iniciativat e diturisë së lirë në mbarë botën.

Wikimania organizot çdo vit nga një skuadër rajonale e ndryshme. Në vitin 2012, do të mbahet në Washington, D.C.. Konferencat e mëparshme janë mbajtur në Frankfurt, Gjermani (2005), Boston, SHBA (2006), Taipei, Taivan (2007), Aleksandri, Egjipt (2008), Buenos Aires, Argjentina (2009), Gdańsk, Poloni (2010), dhe Haifa, Izrael (2011).

Partners and Collaborators

tech@state
Department of State, Office of eDiplomacy

the Wikimedia Foundation

Library of Congress
Opening Reception Co-host

Broadcasting Board of Governors

National Archives and Records Administration
National Archives and Records Administration

Wikimedia DE

OpenHatch
Hackathon Partner


Sponsors

Google

Ask.com Wikia The Saylor Foundation wikiHow The Richard Lounsbery Foundation Encyclopedia of Life Zoomph
Travel Discounts Provided By

For information on air and train travel discounts from these providers, email WikimaniaTravel@wikidc.org

United Skyteam Amtrak


» 6–9 korrik: Wikimania "Zapton" Manhatanin
» 10–11 korrik: Hackathon
» 12–14 korrik: Konferenca qëndrore
» 15 korrik: mbyllja e konferencave

Programi

Programi
Njihu më tepër me eventet e planifikuara.
Programi nuk është përfundimtar.

Më tepër informacion
Lexo Pyetje & Përgjigje, ose zbulo më tepër rreth qytetit, akomodimit, transportit, vizave dhe pikave turistike.

Organized by