Washington D.C./Sites/nl

From Wikimania 2012 • Washington, D.C., USA
This page is a translated version of the page Washington, D.C./Sites and the translation is 100% complete.
   Algemene informatie      Geschiedenis      Topografie en klimaat      Vervoer      Sites      Cultuur en sport      Toeristische trekpleisters      Waar eten?      Waar drinken?      Telecommunicatie    

Er zijn talloze mogelijkheden om in Washington aan sightseeing te doen. De National Mall is een groot open park in het midden van de stad. In het midden van de Mall bevindt zich het Washington Monument en de Jefferson Pier. Ook vindt u er het Lincoln Memorial, het National World War II Memorial ten oosten van de Reflecting Pool, het Korean War Veterans Memorial en het Vietnam Veterans Memorial. In de National Archives bevinden zich duizenden documenten waaronder de Declaration of Independence, de United States Constitution (Grondwet) en de Bill of Rights.

De beroemde kerselaars van Washington D.C. - aan deze bomen wordt in de lente een heel festival gewijd.

Langs de Mall liggen verschillende musea, waaronder het Smithsonian Institution, toegestaan door het "Congress" in 1846. De musea van het Smithsonian zijn vrij toegankelijk en deze musea zijn samen met andere private en openbare instellingen zijn hieronder opgelijst. Direct ten zuiden van de Mall staan op het Tidal Basin een aantal rijen Japanse kerselaars die geschonken zijn door Japan. Rondom het Tidal Bassin liggen het Franklin Delano Roosevelt Memorial, het George Mason Memorial, het Jefferson Memorial, en het District of Columbia War Memorial, met het Martin Luther King, Jr. Memorial.